четвер, 29 вересня 2016 р.

Анонс!

      Щиро запрошуємо всіх-всіх-всіх на урочисте відкриття першого в Україні центру КОРОНАЦІЇ СЛОВА. Чекаємо на вас зо вересня об 11.00 год. у нашій бібліотеці! Приходьте!
Будемо раді вас бачити!


БІБЛІОФЕСТ -2016!






 Ну ось і дочекались! Щорічний, велелюдний, драйвовий Бібліофест -2016 стартував! І знову калейдоскоп найрізноманітніших літературних заходів котиться Тернополем. Чого тільки ми вам не пропонуємо! Зустрічі, презентації,  промо-акції, художні експозиції...
Відкриваємо вам інтригу Бібліофесту-VІ - родзинкою фестивалю стане відкриття центру Коронації  слова.
А сьогодн подаємо фотозвітність того, що вже відбулось:
Книжкове шоу "На гостину до письменниці та її героїв" (зустріч дипломанта Всеукраїнського літературного конкурсу "Коронація слова" Г. Шулим з третьокласниками НВК №28)



 














  Поетична замальовка разом з талановитою дитячою письменницею О. Атаманчук "Солодкий смак дитинства" ( з гостею активно відпочивають учні НВК №28, 2 кл.)





















пʼятницю, 16 вересня 2016 р.

Бібліотечний десант "З книгою казок в дитячий садок"

                                                     
Ви гадаєте - книжка не вміє говорити?
- Насправді вона промовляє кожною літерою. Вона  допомагає зрозуміти світ і є чудовим порадником і натхненником - треба лишень вміти з нею подружитися.
     Сьогодні товаришувати з книгою вчилися  гамірні непосиди, малятка  НВК№28 (старша група "Калинка").  Бібліотекарі залюбки  знайомили діток з таємницями книжкового світу, проводили вікторинки-цікавинки, читали віршовані загадки, а малеча допитливо розглядала палітурки цікавих книг і жваво спілкувалася. 
    Хочеться вірити, що саме в цьому дитячому садочку ростуть наші майбутні активні читачі. 

пʼятницю, 9 вересня 2016 р.

Пора екскурсій - радісне життя, щодня ми робим нові відкриття.

  Діти завжди спостережливі і допитливі - їм хочеться  все щонайшвидше   побачити, пізнати, зрозуміти.А ми, бібліотекарі, повинні допомогти їм  осягнути навколишній світ, посіяти в душу дитини зерна доброти, чесності, бережливості, тонкого відчуття прекрасного.
    Сьогодні до нас завітала дзвінкоголоса дітвора, учні 1-В класу  ЗОШ № 20  зі своєю першою вчителькою І.Я. Павлович на бібліотечний урок " Читай - місто і зустріч в ньому."
    Бібліотекар познайомила маленьких читачів з дивовижним світом казок і загадок, розповіла як живеться в бібліотеці її мешканцям - книгам. Діти  охоче відповідали на запитання вікторини "Я- казковий герой."
  

четвер, 1 вересня 2016 р.

Першовересневе....

    Пінисті хвилі, піщані пляжі, лісові походи, бабусине село і безтурботне життя закінчилося з останнім серпневим днем.
     Сьогодні починається новий навчальний рік. У довгих гучних шкільних коридорах задиркувато, в такт з кроком, підстрибують величезні бантики. Хтось чухає вигорілу за літо чуприну... хтось посміхається яскраво-рудими веснянками... хтось гризе олівець... хтось весело розмахує золотим дзвоником, обв'язаним синьо-жовтою стрічкою...
Вчителям не вистачає рук, щоб втримати подаровані осінні букети. Схвильовані батьки клацають фотоапаратами. Ну а це значить тільки одне - розумовий двигун чергового навчального року запущений.
     Ми щиро вітаємо усіх читачів блогу з Днем знань!!!