пʼятницю, 15 квітня 2022 р.

Великодні дзвони

Всі ми прагнемо Великоднього дива і воно обов'язково прийде, постукає у наші двері наповнить життя світлом і радістю. Ми віримо, що Боже благословення буде відлуннювати Великодніми дзвонами, надією і перемогою. Навіть у цей тривожний для нашої країни час ми не зраджуємо нашим традиціям, ділимось знаннями, передаємо наші вміння розписувати Великодні писанки.

З ініціативи Тернопільської міської ради та Управління культури на базі бібліотек працює платформа "Великодні дзвони". Одна з цих локацій - є наша бібліотека. Сьогодні відбувся майстер-клас "Великоднє диво" на якому присутні наші читачі, тернополяни та переселенці, вправно виписували писанки. Було організовано дві локації з писанкарства, на одній ділився вмінням народний майстер ужиткового мистецтва Ярослав Осадца, на іншій  майстер художнього писанкарства Зеновій Пеньонжик.

Висловлюємо щиру подяку нашим майстрам, директору Тернопільського обласного методичного центру народної творчості Вермінському Володимиру Євгеновичу, громадській організації "Десантно- козацький рій" за солодкі гостинці для наших дітей.




























 

Немає коментарів:

Дописати коментар