пʼятницю, 30 вересня 2022 р.

Літературними музеями України

 Презентація goole-проєкту "Літературні музеї України" в рамках БІБЛІОФЕСТУ-ХІІ - відбулась! Першими ознайомитись з унікальною мапою літературно-меморіальних музеїв України мали можливість вчителі, бібліотекарі та гості нашого заходу. Насичена і деталізована доповідь старшого співробітника Тернопільського краєзнавчого музею Любов Левенець висвітлювала матеріали про Львівський національний літературно-меморіальний музей Івана Франка та відомі і невідомі факти життя письменника. Приємними спогадами про перебування у літературних музеях Тернопільщини поділилася талановита тернопільська письменниця, лауреатка міжнародного конкурсу "Коронація слова" Марія Гуменюк. Звучали авторські уривки-посвяти творчості Лесі Українки від відомої тернопільської літераторки, художниці, членкині НСПУ та НСЖУ Наталі Волотовської.

Щиро дякуємо учням Тернопільської музичної школи №2 ім. М. Вербицького за виконання українських композицій, які стали музичною окрасою нашої зустрічі.

Напрацюваннями працівників бібліотеки-філії №4 для дітей, матеріалами google-мапи (ініціатор та координатор Л. Малецька) ви можете скористатися на наших електронних ресурсах. Шукайте посилання на платформі блогу "Бібліозернятко" та у наших соц. мережах.















Немає коментарів:

Дописати коментар