понеділок, 11 січня 2016 р.

"Бо прийдуть до тебе три празники в гості!"

       Недавно наші оселі освітила різдвяна зірка, а відтак розпочалися Святки (Святі вечори), які триватимуть два тижні від Різдва аж до Водохреща.
      "Радуйся, бо прийдуть до тебе три празники в гості", - закликає українська колядка. І справді, приводів для радості вдосталь - скрізь панує світла, весела круговерть величальних пісень, вінчувань, щедрих частувань. Хочеться, щоб це відчуття святості тривало якнайдовше. Тому ми запрошуємо усіх читачів до спільної Коляди! Щедруйте та посівайте разом з нами! Плекайте автентичні традиції і звичаї українського народу! Пізнавайте безмежний світ народознавчих перлинок! Беріть активну участь у фольклорній імпровізаці "Різдвяні звичаї українців", яка сьогодні стартувала у нашій бібліотеці!
      Чекаємо на вас!
      Христос Рождається!


1 коментар:

  1. Я мама двох хлопчиків, живемо в Києві. Являюсь у старшого в класі (2 клас) головною по батьківським зборам.
    скажіть, Вам підручники безкоштовно дають в школах, або доводиться купувати?

    Благо я вже другий рік замовляю в українському видавництві Країна мрій (Інтернет-магазині Kmbooks), ми закуповуємо подарунки для
    діток, книги, підручники, зошити, ціни найнижчі в інтернеті та й дуже оперативна доставка. Можна робити як оптові закупівлі, так і роздрібні, зручні умови, приємні ціни, великий асортимент дитячої літератури українською мовою.

    Скоро вже 8 березня, а потім і кінець навчального року, які у Вас плани, що збираєтеся купувати? Які книги для такого віку найбільш цікаві?

    А Ви купуєте підручники і книги, чи Вам надають їх безкоштовно?

    ВідповістиВидалити