пʼятницю, 25 квітня 2014 р.

Тернисті дороги борців за волю

     Україна! Країна  краси і радості, печалі і смутку, колоритних обрядів, гучної пісні та важкої визвольної боротьби. Героїзм українців вражав завжди і вражає досі. Народжуютья все нові покоління, які не бояться заявити: "Досить!" і з гордо піднятою головою відстоюють свої національні ідеї. Сьогодні ми все частіше повинні звертатися до наших витоків. Звертатися до минулого, щоб зрозуміти сучасне. 
    Аби ще раз згадати буремні часи української історії, у нашій бібліотеці відбулася надзвичайно цікава зустріч. Зав. сектором новітньої історії Терн. обл. краєзнавчого музею Пукач В.В. поділився історичною правдою з семикласниками ЗОШ №20. Гість розповів про тих, хто віками боровся за волю, не шкодуючи ні сил, ні життя. Також усіх вразила колекція музейних експонатів зброї та військової атрибутики. На заході були присутні заст. директора школи Ярець Л. В. та  зав. бібліотекою  Кукурічка Л. В.













2 коментарі:

  1. Молодці! Цікаво у вас проходять масові заходи, цікавий ваш блог!Переглядаємо його і стали вашим прихильником.
    Запрошуємо і вас до прегляду нашого блогу "Бібліознайки". Якщо сподобається, ставайте нашими прихильниками.
    З повагою колектив Долинської РДБ

    ВідповістиВидалити
  2. Дуже дякуємо за відгук. Сподіваємось надалі обмінюватись досвідом і активно слідкувати за вашим блогом. Ми почерпнули для себе багато цікавої інформації і нових ідей.
    З повагою ваші друзі і колеги.

    ВідповістиВидалити