четвер, 19 листопада 2015 р.

"Булочка для... Бога"


  У Тернопільському видавництві "Горлиця" з'явилась на світ книга з небувалою назвою -  "Булочка... для Бога". Автор цієї книги - дивовижна жінка, член НСПУ та НСЖУ, фотограф і фотокореспондент, лауреат, дипломант та переможець багатьох Всеукраїнських та міжнародних літературних конкурсів Валентина Семеняк. На правах дружніх стосунків нашої бібліотеки і пані Валентини хочемо відзвітувати: 
    "Булочці для... Бога" живеться у нас добре. Ми розуміємо, що вона щойно народилась, тож потребує уваги (обіцяємо пропагувати серед читачів). Її  ніжна, небесно-синя квітчаста пелюшка-палітурка привертає увагу усіх, хто заходить на відділ абонементу. Ми вже кілька днів поспіль "няньчимо" (передаємо з рук в руки) цю книжку і насолоджуємось її проникливим змістом.
     Дивно, але книжка не пахне ні поліграфією, ні друкарськими верстатами. Вона пахне "яблуком-смайликом" з родинного подвір'я. Вона  пронизана провидінням "цьоці Гелі" та"сяйвом доброти бабці Онисі".  Вона дозволяє "доторкнутися до Світла Вічності" і "побачити щастя у найбуденніших речах".
      Ці духовні оповідки-перлинки - справжня знахідка для тих, хто шукає себе у світі і світ у собі.
     Вітаємо Валентину Семеняк з виходом її ювілейної (десятої) книги!
     Дякуємо за подаровану книгу і випадкову зустріч...
А може, і не випадкову... бо як пише сама письменниця: "У Бога все передбачено".

Немає коментарів:

Дописати коментар