четвер, 4 травня 2017 р.

Презентація від львівян


"Львів. Вишні. Дощі." - це не тільки назва нової збірки від улюблених авторів  Львівського жіночого літературного клубу. Це оповитий цвітінням сонячно-весняний настрій, це солодкі розмови  про почуття та дива, це колоритність старовинного міста, це підслухані на небі думки та побачені на землі історії про жагучу пристрасть.
З масою позитивних емоцій і щирих задушевних усмішок у бібліотеці №4 для дітей - ЦЕНТРІ КОРОНАЦІЇ СЛОВА відбулась презентація цієї відомої диво-книги.
Довгоочікувана зустріч принесла знайомства з неймовірно талановитими львівськими письменниками - Любов'ю Долик та Анастасією Нікуленою. Студенти  Галицького коледжу, колеги-бібліотекарі і наші тернопільські друзі-письменники (О. Атаманчук, Т. Гнатович, М. Гуменюк, Я. Підлужна) смакували розмовами про Львів, вишні і дощі, майбутні книг. Усіх присутніх зацікавили історії від Дари Корній, Алли Рогашко, Ніки Нікалео, Анни Хоми, Тетяни Белімової, Любові Долик, Анастасії Нікуліної, Наталі Лапіної, Наталки Ліщинської, Світлани Горбань, які, наче вишневе варення поміж солоних і гірких страв, що готують нам будні.
Після зустрічі, окрім піднесеного настрою, залишилося нестримне бажання - читати і ще раз читати...











Немає коментарів:

Дописати коментар