пʼятницю, 29 грудня 2017 р.

Різдвяний подарунок з небес

Різдвяний подарунок встиг приготувати для тернополян талановитий митець, поет-пісняр, казкар, лірик і прозаїк, журналіст і заслужений діяч естрадного мистецтва України Сергій Сірий. На період новорічно-різдвяних свят припадає сороковий день, відколи відомий тернополянин відійшов у вічність.

Тернополяни можуть насолоджуватись двома новими піснями Сергія Сірого. На слова і музику тернопільського поета-пісняра опублікували різдвяні твори – «Різдвяна зірка» та «Різдво у серці».
Тексти розповідають про Різдво, яке сходить зорею у кожному серці та Різдвяну зірку, яка зветься дивом.
Він залишив краянам свій останній різдвяний і прощальний подарунок – власноруч створив відео на тексти своїх пісень «Різдвяна зірка» (слова і музика Сергія Сірого, виконання Аліни Овчіннікової) та «Різдво в серці» (музика і виконання Юлії Шпинди-Малик). Ролики вже зайняли помітне місце в українському музичному просторі, оскільки ставали переможцями не одного іменитого пісенного конкурсу, після оприлюднення їх на каналі Youtube. Сергій Сірий востаннє звернувся до тернополян з такими словами:

«Спить у заметах сніг, А на деревах – іній.
Тихо із неба лине Ангелів щирий сміх.
Радісно небесам, Бо саме в ніч Різдвяну
Сходить зоря жадана – Щастя дарує нам»

 Джерело інформації: https://cdbter.blogspot.com/p/blog-page_17.html


"Різдвяна зірка" - Слова і музика Сергія Сірого. Аранжування Сергія Степаніва. Виконує Аліна Овчинікова.                                                     https://www.youtube.com/watch?v=oxSI7KG1pds



"Різдво в серці" - Слова Сергія Сірого. Музика і виконання Юлії Шпиндик-Малик.
https://www.youtube.com/watch?v=qc7Bu8P-UMA



"Чарівне Різдво" - Слова Сергія Сірого. Музика і аранжування Юрія Крохіна. Виконує Марта Коцур. Автор кліпу - Наталка Денис.
https://www.youtube.com/watch?v=YRwn7qV9Yd

P.S. Сергій Сірий лауреат конкурсу "Коронація слова" у номінації "Пісенна лірика для дітей" за тексти пісень "Домовик-домовичяок" (2014), "Бім і Кеті" (2016).                                          Бібліотека - Центр Коронації Слова пропонує своїм реальним та віртуальним читачам віднайти "Різдво у серці"та запалити свою"Різдвяну зірку" аби вповні насолодитися незабутніми митями "Чарівного Різдва".
Хай поруч з вами будуть ваші рідні!

Немає коментарів:

Дописати коментар