понеділок, 2 жовтня 2023 р.

Оберіг для захисника

Відзначення Дня захисників та захисниць України стало особливим для нашої країни. Українські бійці вже 586 днів дають відсіч російській агресії, в цей день ми ще раз можемо подякувати їм за стійкість та відвагу, вшанувати полеглих, згадати героїв попередніх поколінь, які здобували та відстоювали свободу і незалежність України.

 Сьогодні у бібліотеці пройшла патріотична акція "Оберіг для захисника", виготовляли янголів - охоронців для наших воїнів. Долучитись до акції виявили бажання учні 5 класу ТЗОШ №20 ім.Р.Муляра, допомогали керівники гуртків СЮТ - Олена Ширан та Зоряна Жеребна.

 Усі обереги виготовлені від щирого серця та найкращими побажаннями будуть передані у "Дім ветерана" і найближчим часом знайдуть свого адресата.

 Ми складаємо глибоку шану всім, хто боронив та боронить честь рідної землі, свободу і незалежність Батьківщини, мужньо стоїть на захисті нашої держави.  Ми вклоняємося подвигу тих, хто віддав своє життя в ім’я свободи України, мужньо захищаючи рідну землю, та всім, хто несе військову службу в зоні бойових дій, їхній відданості українському народові, незламній силі волі та героїзму.














 

Немає коментарів:

Дописати коментар