пʼятниця, 13 вересня 2024 р.

Творчий майданчик «Ярмарок осінніх ідей»

 

На календарі 13 вересня. Навчання стартувало! Але ще не хочеться відпускати літнього тепла, хочеться гуляти свіжим повітрям і грітися під сонячними промінчиками. Як же повернути нам літо? А ми вигадали спосіб бодай ненадовго, але все ж таки повернули сонечко.

Спільно з 4-А класом ЗОШ№20 (кл. кер. Пасічник Марія Павлівна) оживили сонечко на папері у вигляді розкішного, яскравого, об’ємного соняху.

Творчий майданчик «Ярмарок осінніх ідей» запалив нашу книгозбірню натхненою роботою і позитивною атмосферою.

Було бібліотечно!








четвер, 12 вересня 2024 р.

Презентація історично-драматичного роману «Казка про Червоного змія»

Є такі бібліотекарі – бібліотекарі бібліотеки-Центру Коронації Слова, є така молода талановита авторка Юліана Нестерович і є її книга «Казка про Червоного змія» (нагороджений відзнакою Міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова») - 11 вересня ми нарешті усі разом зустрілися.

Зустріч-знайомство, зустріч-спілкування, зустріч-натхнення відбулася на Валовій у тернопільській книгарні «Є». І тепер в нас Є чудові спогади про презентацію дебютного історично-драматичного роману.
Мали нагоду запросити талановиту родину (до речі, мама Юліани, пані Світлана, також коронована письменниця) до нашої книгозбірні.
Обов'язково зустрінемось!!!
Чекайте!!!