пʼятниця, 27 вересня 2024 р.

БІБІЛОФЕСТ - XIV Літературна вітальня "У сяйві слова Ніни Фіалко"


А чи доводилось вам тримати коли небудь в руках найпрестижнішу в Україні літературну відзнаку – статуетку «Золотий письменник України»?!
Якщо ні, то заздріть!
Сьогодні у бібліотеці в рамках БІБЛІОФЕСТУ-XIV у нас була така нагода. Скористатися такою можливістю мали і студенти-юристи ІІ курсу Галицький фаховий коледж імені В'ячеслава Чорновола.
Отож, саме сьогодні і саме у нас відбулася мега-літературна подія - зустріч з володаркою почесного звання «Золотий письменник України» НІНОЮ ФІАЛКО!
Ця відзнака вручається українським письменникам-романістам які видали твори у форматі паперової книжки сукупним накладом понад 100 тис. примірників.
Наша «золота» пані Ніна Фіалко надихала присутніх своєю невичерпним творчим потенціалом, ділилася досвідом тішила літературними здобутками…
Ми спільно з Тернопільська музична школа 2 ім. М. Вербицького також підготували для Ніни Іванівни подарунок – музичний твір Т. Петрененка «Україна» у виконані ансамблю скрипалів (муз. кер. Тарас Шкафаровський) та вокальний виступ лавретки міжнародних і всеукраїнських конкурсів, викладачки вокалу Вікторії Гук під акомпонемент концертмейстерки Наталії Дзвінки (українська народна пісня «Ой не світи місяченьку»).
Зустріч була насиченою, але нам мало… Сподіваємось зустрітися ще не один десяток разів. Здоров’я, сили та наснаги наш дорога, а тепер і «золота» Ніно Іванівно!




 


Немає коментарів:

Дописати коментар