середу, 9 жовтня 2013 р.

Калейдоскоп Бібліофесту-ІІІ


     Час- колаж миттєвостей. А миттєвості бувають дивовижно яскравими, теплими і неперевершеними. Саме такими світлими спогадами залишився для нас традиційно-щорічний фестиваль "Бібліофест-ІІІ", метою якого є залучення до читання підростаючого покоління та організація їхнього дозвілля. Гарний настрій, позитивні емоції, вигуки радості та захоплення не вщухали протягом усіх трьох днів.
     З самого ранку 25.09 в бібліотеці панувала атмосфера очікування чогось цікавого і неординарного. Спочатку неабияку увагу викликали стелажі з книгами та виробами декоративно-прикладної творчості. Кожен хто проходив повз бібліотеку мав можливість побачити оригінальні вироби, а також переглянути книжково-ілюстровану виставку, адже все це демонструвалось під відкритим небом.
     Програму дня продовжив конкурс малюнків на асфальті з учнямя НВК №28. Учні ЗОШ№21 разом з волонтерами бібліотеки провели бібліоквест по вул. Б. Лепкого.
 А потім були творчі зустрічі. Дитяча письменниця Г. Шулим ознайомила учнів ЗОШ№20 зі своєю новою книгою "Пригоди гномика Чарлі". До речі, ця книга є переможницею літературного конкурсу "Коронація слова"-2013. Для студентів Технічного коледжу 
звучало емоційне і проникливе поетичне слово тернопільської поетеси Любові Малецької.
   Урочисте святкове дійство відбулося біля Українського дому 26.09. Наші читачі взяли активну участь у карнавалі літературних героїв та були відмічені серед кращих читачів міста. Велике задоволення одержали від перегляду мультфільмів та  зустрічі з відомою українською письменницею Д. Корній.
    27.09 о 9.00 ранку біля бібліотеки вже зібралися п'ятикласники ЗОШ№23, щоб разом з істориком і журналістом В. Морозом помандрувати замками Тернопілля, дізнатися багато таємниць і почути безліч цікавих легенд. А потім усі бажаючі насолоджувались спілкуванням з літературним подружжям В. Лисом та Н. Гуменюк. 
   Ось як весело та з користю можна проводити час у бібліотеці! Кожен, хто побував у нас хоча б раз, без вагань прийде ще!













Немає коментарів:

Дописати коментар