понеділок, 28 жовтня 2013 р.

Благодійність y бібліотеці

      Дитина, яка тільки-но починає пізнавати світ, приходить у бібліотеку з величезним захопленням, розгортає ілюстровану книгу і радіє прочитаному. Згодом, сформувавши навички читання, вона не раз повертатиметься до книжки: разом з автором мандруватиме сторінками  улюблених творів, блукатиме далекими країнами у пошуку фантастичних та романтичних пригод, відшукуватиме літературу для душі і серця.
     Основним завданням бібліотекаря залишається зацікавити спраглого до чтива відвідувача  й забезпечити доброю літературою.  Стає надзвичайно прикро коли через обмежене бюджетне фінансування ми не можемо в повній мірі задовільнити запити читачів. І тоді допомагають  люди  небайдужі, люди, які розуміють: бібліотеки завжди потребують нової літератури, а дарунки бібліотеці - це особлива форма доброчинності.
    Впродовж багатьох років  одним із джерел поповнення нашого фонду є   подаровані книги. Отож, з великим задоволенням хочеться подякувати Наталі Дзвінці, Богданові Мельничуку, Сергію Болдіну, Ніні Коваль  за вагоме поповнення фонду нашої бібліотеки. Подаровані книги представлені  на бібліотечних полицях виставкою і користуються неабияким попитом. Сподіваємося, що традицію дарувати друковане слово бібліотеці буде і надалі продовжено.
     Дякуємо за добру справу!


Немає коментарів:

Дописати коментар