суботу, 7 березня 2015 р.

Зі святом 8 Березня!

   Як ви гадаєте, 8 березня свято чи ні?
Для усіх затятих скептиків, які відповіли на запитання негативно, спробуємо трішки переформулювати:
Як вам здається, початок весни - коли проміння щедро обдаровує теплом, коли все оновлюється і відроджується, коли земля пробуджується зі сну - це свято? Хіба не диво розсипані пригорщами перші пагони та ексклюзивні проліски? Звичайно, диво.
А взагалі,  не важливо чи ми святкуватимемо 8 Березня. Все одно жінка завжди буде ототожнюватися з весняним теплом і ніжністю.  
Тож слід добряче помізкувати,чи потрібно    позбавляти  жінку свята. Можливо, цей день - один з небагатьох нагод спробувати жінці  відчути себе щасливою,  забути про буденні клопоти, причепуритися і потішити себе хорошим настроєм.  



   Дорогі жінки і дівчата! Шановні колеги! Чарівні відвідувачі нашого блогу й усі особи прекрасної половини людства! Вітаємо вас зі святом! Зігрійте теплом усмішки цей незвичний день. Хай навіть тінь смутку не торкається вашого обличчя. Хай щастя ніколи не обминає вашу життєву дорогу, душу переповнює радість, а кохання буде світлим і справжнім! Здоровя вам і добра, миру і злагоди, вірних друзів та здійснення найсміливіших мрій!






Немає коментарів:

Дописати коментар