пʼятницю, 30 жовтня 2015 р.

Оплески майбутнім гувернерам!


 
    Типовий студент - людина, яка незважаючи на недосипання і недоїдання, залишається мегаенергійною, суперкреативною, активною і драйвовою. Студент ніколи не упустить нагоди продемонструвати свій творчий потенціал і завжди вміє вдало поєднати дозвілля та навчання. А якщо до творчого студента додати творчого викладача - разом можна "гори звернути". Звичайно, у нашій бібліотеці ніхто гір не перевертав і навіть не бешкетував, але видовище, яке продемонстрували третьокурсники Технічного коледжу (спеціальність: гувернер, соціальний працівник) було справді цікавим.    
       Сьогодні викладач Технічного коледжу ТНТУ імені І. Пулюя - Стрільчук Стефанія Іванівна у читальній залі нашої бібліотеки провела практичне заняття: "Інсценізування казки". Чому саме у нашій бібліотеці запитаєте ви?
Хто забув- тому нагадуємо, що саме у нас багато років поспіль діє ляльковий театр "Книга і лялька". А тому, кожен охочий може приміряти на себе роль актора: помандрувати колобком через  "дрімучий ліс", разом з "дідом Андрушкою і бабою Марушкою" потягати ріпку, досхочу повеселитися і посміятися.
     "Кастинг" акторів майбутні гувернери пройшли на відмінно!















Немає коментарів:

Дописати коментар