неділю, 18 червня 2017 р.

"Коронована" бібліотека вітає "коронованих" письменників

Кожен хто дотичний до творчої літературної майстерні плекає мрію: рано чи пізно під шквал бурхливих оплесків урочисто пройтись червоним килимком, гордо вийти на столичну сцену і стати лауреатом або дипломантом найавторитетнішого, найпопулярнішого в Україні міжнародного літературного конкурсу "Коронація слова". Традиційно щороку цей конкурс відкриває нові гучні імена. На свято збирається уся коронаційна родина: письменники, організатори, видавці, поціновувачі сучасної української літератури. Під пильне око телекамер завжди потраплють засновники та ідейні натхненники конкурсу - подружжя Тетяни та Юрія Логуш.
15 червня щорічне свято Слова провело урочистості з нагоди нагородження переможців "Коронація слолва - 2017" В ході 17-ї церемонії  назвали імена лауреатів літературної премії, відзначених у різних номінаціях.
Як свідчать наші джерела (а ми тримаємо руку  на інформаційном пульсі) за весь час існування "Коронації слова" було опубліковано 750 нових романів, за ними знято понад 30 фільмів, поставлено понад 25 театральних вистав.
Чудовий конкурс дає  дорогу талановитим авторам до широкого кола читачів.
Тож незабаром побачимо на бібліотечних поличках коронаційні новинки. А поки що вітаємо усіх авторів з перемогою. Зичимо щоденного натхнення і вдячних читачів!
Хай вас переслідує безмежна любов до книги!
Обіцяємо читати і пропагувати ваші твори!



Немає коментарів:

Дописати коментар