пʼятницю, 23 червня 2017 р.

Безмежний Всесвіт творчості

У житті завжди чогось очікуєш... Очікуєш сонцеквітучих пахощів, якщо зненацька задощило; трепетно чекаєш непересічного свята між кагорти клопітливих буднів; чекаєш теплої зустрічі зі щирими людьми, які скупають твою душу в  одвертій розмові. І врапт стане легко і просто, розпогодиться на серці і посвітліє твій особистий Всесвіт.  
Наша бібліотека багата на такі нетипові творчі гостини. Ось і відбулась ще одна дивовижна і довгоочікувана літературна зустріч з чудовою жінкою, істориком, талановитим журналістом і  письменником, громадським діячем, куратором авторського проекту "Літературний туризм", лауреатом міжнародного літературного конкурсу "Коронація слова-2017" Лорою Підгірною. Авторка приїхала до нас аж з Кам'янця-Подільського, щоб поділитися творчою енергетикою та презентувати свій новий роман "Червона Офелія"(ВИДАВНИЦТВО"КМ Букс"). Невичерпними розповідями міг насолодитися кожен присутній поціновувач сучасної української прози (наші колеги по роботі і колеги п. Лори по перу). Відповіді на чимало важливих питань знайдуть усі, хто перегортатиме сторінки цієї книги. А книгу варто читати. Аби збагнути і знати. Аби не забувати. Аби розповісти нащадкам і не дати сучасникам повторити помилки історії. Аби, опинившись на розпутті, обрати правильний шлях.
Попереду, за обіцянкою самої письменниці, захопливе продовження історій її героя Марка Шведа в 9 книгах ("Червона Офелія "- це тільки перша частина).  А сьогодні, теплі, натхненні слова на адресу автора прозвучали з вуст наших талановитих гостей: Наталі Михно і Сергія Сенюка. Творчість цих відомих літературному Тернополю людей вже репрезентувалась у  нашій бібліотеці і залишила по собі шквал позитивних вражень. Сподіваємось, що і Ви, п. Лоро, станете частою гостею нашої книгозбірні, здійсните свою заповітну мрію - підтримувати талановитих людей, літературні проекти, задля розвитку духовності України! Бажаємо Вам й надалі тішити вдячних читачів своїми неперевершеними творами.









Немає коментарів:

Дописати коментар