вівторок, 1 жовтня 2024 р.

Патріотична сторінка «А слава незгасна, а пам'ять нетлінна»

Відзначення Дня захисників та захисниць України стало особливим для нашої країни. В цей день ми ще раз можемо подякувати українським бійцям, які мужньо дають відсіч російській агресії, вшанувати полеглих та згадати героїв попередніх поколінь, які здобували та відстоювали свободу і незалежність України.
Щоб згадати буремні часи української історії, сьогодні у нашій бібліотеці відбулася надзвичайно цікава зустріч. Завідувач сектором новітньої історії Тернопільський обласний краєзнавчий музей Володимир Пукач поділився історичною правдою з дев’ятикласниками Тернопільська ЗОШ N11 - Планета №11 (кл. кер. Бахуринська Г.О., Харчук С.О., бібліотекар Гринь Л.С.). Гість розповів про тих, хто віками боровся за волю, не шкодуючи ні сил, ні життя. Також усіх вразила колекція музейних експонатів зброї та військової атрибутики.
Ми вклоняємося подвигу тих, хто віддав своє життя в ім’я свободи України, мужньо захищаючи рідну землю, та всім, хто несе військову службу в зоні бойових дій, їхній відданості українському народові, незламній силі волі та героїзму.





Немає коментарів:

Дописати коментар